top of page

Upplev det nordiska livet

glamping.jpeg

Glamping

Upplev den ultimata blandningen av natur och lyx med glamping i Auktsjaur. Inbäddat i hjärtat av Lapplands orörda vildmark, erbjuder vår glampingplats en perfekt flykt från den moderna världen. Bo i stilfulla tält utrustade med alla bekvämligheter i ett hem, samtidigt som du är omgiven av den sköna naturen.

lars_sjöqvist-frying_chanterelles-8638.jpeg

Matupplevelser

Ta en paus från vardagen och njut av lugnet. Här kan du flanera längs stigarna i skogen och plocka bär och svamp. Vi erbjuder smakfulla, lärorika och underhållande aktiviteter och smakupplevelser utöver det vanliga.

Varje dag brinner vi för att servera god och hälsosam mat till våra gäster. Vi värnar den lokala matkulturen och vi bär med oss kunskap från mormors och farmors kök som vi gärna delar med dig.

Vårt mål är att hjälpa dig att få ut det bästa av din vistelse i Lappland och Arvidsjaur. Vi erbjuder måltidsupplevelser såväl ute vid elden som inne i en mysig miljö. Önskar ni catering till ett event eller privat arrangemang så levererar vi eller tillagar på plats.

Vi har också en miljövision. Varje dag anstränger vi oss för att minska klimatpåverkan och matsvinn. Vi går gradvis över till återvunna material och bagasse. Vi serverar endast svenskt kött och strävar efter att köpa så mycket som möjligt av råvarorna från Norr- och Västerbottensområdet. Många av våra ingredienser är certifierat ekologiska.

Sist men inte minst är vi biodlare! Missa inte att prova vår närproducerade honung när du besöker oss i Auktsjaur.

bottom of page