top of page
_SO14324 kopiera.jpg

Välkommen!

Auktsjaur Country House ligger inom kort gångavstånd från Inlandsbanan och Auktsjaur station. Boendet erbjuder det lilla extra. Varje rum har en lyxig, svensktillverkad säng av högsta kvalitet. Det finns också en relaxavdelning med bastu och en uppvärmd badtunna utomhus, tillgänglig både sommar och vinter.

_SO14209-HDR-Redigera.jpg
_SO14321.jpg
_SO14280-HDR.jpg
_SO14348.jpg
_SO14229.jpg
_SO14189-Redigera.jpg
BOOK

Välj din vistelse

På Auktsjaur Country House har vi ett boende som passar alla. Välj mellan ett dubbelrum, ett tvåbäddsrum, ett enkelrum eller varför inte bo i vår mysiga traditionella svenska stuga?

frukost

Njut av utsökt svensk mat tillagad med lokala råvaror. Vi erbjuder en upplevelse av autentiska lappländska smaker, som gör middagen till en oförglömlig upplevelse.

VÅR LOKALT PRODUCERADE FRUKOST SERVERAS DAGLIGEN MELLAN 07.00-10.00.

Frukost inkluderat

Boka din vistelse hos oss idag för att uppleva det bästa av det nordiska köket och gästfriheten.

_SO14283 redigerad.jpg

Bastuflotte

Föreställ dig att omfamnas av naturens lugnande famn medan du flyter på en spegelblank sjö i Auktsjaur. Vår bastuflotte erbjuder dig en unik och föryngrande upplevelse som du kommer att vårda för alltid.

Efter en avslappnande bastustund kan du ta ett dopp i den kristallklara sjön. Den uppiggande kontrasten mellan bastuns värme och det svala vattnet kommer att göra att du känner dig uppfriskad och återupplivad.

Vår bastuflotte är Auktsjaurs dolda pärla och erbjuder en oöverträfflig blandning av avkoppling, natur och lugn. Gör din vistelse i Lappland oförglömlig – boka din plats på bastuflotten idag och ge dig ut på en resa utan dess like.

bottom of page