top of page
auktsjaur-CH-logga-vit.png

"Upplev samma känsla som min mormor hade när hon gick nerför stigen."

Vår historia

Upptäck en exceptionell tillflyktsort gömd i Auktsjaur, en by i hjärtat av Lappland. Vi erbjuder en personlig, naturnära upplevelse för individer och små grupper. I samarbete med lokala familjer och aktivitetsleverantörer erbjuder vi autentiska aktiviteter som är rotade i traditioner som gått i arv genom generationer, vilket gör att du kan leva "like a local".

_NO19057-Redigera.jpeg

The Country House

Oavsett om du myser vid den öppna spisen med en kopp varm kakao eller utforskar de lugna skogarna och glittrande sjöarna, erbjuder vårt country house en perfekt blandning av rustik charm och modern komfort. Det är ett tillfälle att fördjupa dig i den lappländska upplevelsen, där naturens stillhet och värmen av genuin gästfrihet kommer att skapa minnen för livet!

glamping.jpeg

Glamping

Upplev den ultimata blandningen av natur och lyx med glamping i Auktsjaur. Inbäddat i hjärtat av Lapplands orörda vildmark, erbjuder vår glampingplats en perfekt tillflyktsort. Bo i stilfulla tält utrustade med alla bekvämligheter i ett hem, samtidigt som du är omgiven av naturens enkelhet och skönhet.

_SO14287-Redigera.jpg

Upplevelser

Vi samarbetar med välrenommerade aktivitetsföretag i Arvidsjaur och Auktsjaur och erbjuder en rad olika upplevelser.

Våra kurerade aktiviteter inkluderar fridfulla utflykter i pittoreska Auktsjaur och dess omgivningar. Ge dig ut på en fiskeexpedition med en erfaren guide, utforska närliggande sjöar med fiskekajaker och njut av flugfiske eller spinnfiske. Alternativt kan du ge dig ut på natursköna vandringar eller cykelturer längs väl markerade stigar, leta efter svamp och fördjupa din förståelse för den lokala floran och faunan.

Våra aktiviteter är utformade för att fördjupa dig i en autentisk lokal upplevelse, så att du kan ta del av traditioner som gått i arv genom generationer, vilket berikar din resa med en djup koppling till vårt arv.

bottom of page